Ithemes Security PRO features

Ithemes Security PRO features
datum-geschreven 9 jan 2016

Ithemes Security kennen velen wel, het is 1 van de beste beveiligings plugins voor WordPress.

Kennen jullie de PRO variant al?

Ithemes Security PRO heeft 10 functies die belangrijk zijn voor het beheren en beveiligen van je website.

 1. De geavanceerde login
  Het login panel is kwetsbaar, maar met de dubbele authenticatie maak je het hackers en bots een stuk moeilijker.
  Het mooie van deze functie is dat je een tijdelijke code kunt laten genereren die nodig is om in te loggen, en die code kun je naar je e-mail laten versturen!
  email wachtwoord
 2. Malware scanning op geregelde basis
  Het scannen van je WordPress website op verdachte activiteiten kun je geautomatiseerd met regelmaat laten doen. Wanneer Ithemes Security PRO iets vindt zal hij je e-mailen, zo ben je er op tijd bij als er iets verandert.
  ithemes-security-scannen
 3. Wachtwoorden laten verlopen
  Het is 1 van de meest voorkomende problemen: wachtwoorden die gekraakt worden of die na 1-2 jaar bekend raken bij de hackers.
  Het laten verlopen van het wachtwoord waardoor een gebruiker deze eens in de 3-6-12 maanden moet veranderen, voorkomt dat probleem.
 4. Tijdelijke privileges
  Je wilt iemand aan je website laten werken, maar niet dat die persoon de rechten blijft houden om alles aan te kunnen passen. Met tijdelijke privileges geef je iemand voor een x aantal uren de rol van beheerder of redacteur. Zo kan je niet vergeten iemand zijn rol terug te zetten!
 5. Re-captcha
  Een van de manieren om Bots bij je login scherm of bij het plaatsen van reacties tegen te houden is door ze een Captcha in te laten vullen.
  Itheme Security PRO maakt hierbij gebruik van de Google Captcha, een mooie manier waarbij je gewoon kan aanklikken dat je “geen robot bent”.
  Met deze mooie Captcha hoef je gelukkig geen ingewikkelde tekens over te typen!
  google recapcha
 6. Gebruikers logboek
  Dit logboek houdt bij wie er inlogt en op welke datum en tijdstip. Zeer handig wanneer er iets onverwachts met de website gebeurt!
 7. Dashboard Widget
  Vanaf je dashboard kunnen zien of er iemand op de blacklist staat, hoeveel aanvallen er geweest zijn en meer. Een stukje gemak!
  ithemes security
 8. De instellingen importeren
  Met 1,2 of 3 sites heb je dit niet nodig. Maar wat nu als je Ithemes Security wilt gebruiken op 50 sites?
  Dan kun je de import & export methode voor alle instellingen toepassen. Dit scheelt je veel werk en je hebt minder kans om een instelling verkeerd te zetten!
 9. Er is meer!
  Er zitten nog meer handige functies in de pro versie van Ithemes Security, maar als ik die uitleg heb je helemaal het idee dat je in de Matrix terecht gekomen bent.Respect dat je helemaal tot feature 9 gekomen bent! Wist je dat wij Ithemes Security Pro gebruiken voor al onze klanten? Voor websites die we herstellen wanneer ze gehackt zijn en voor WordPress sites die we preventief beveiligen?

En we verkopen de Ithemes Security PRO ook aan iedereen die graag een goed beveiligde website wil!

 

Meer WordPress: , ,

De meeste artikelen worden geschreven door Mathieu Scholtes, de eigenaar van WPBeveiligen. Op de hoogte blijven van het laatste WordPress nieuws? WordPress tips? WordPress aanbiedingen?
Connect dan op Linked-in!

Heb je een vraag? Tip of gedachte? Deel die!

Abonneer
Breng me op de hoogte
guest
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Rik

Jullie zijn blijkbaar erg te spreken over Ithemes Security PRO. Voor een website voor bijvoorbeeld een muziekvereniging, lijkt mij de gratis versie ook wel voldoende.