hacker geld verdienen
Leestijd: 3 minuten
Leesniveau: wordpress leesniveau
Waardering:
4
(1)

Zo verdient een hacker aan je website

Als een hacker een stukje code in je website kan plaatsen, ook al is het maar een klein stukje van 1 regel code.. dan kan een hacker advertenties tonen op jouw website.
Het tonen van advertenties middels affiliaties levert een hacker geld op.

Hoeveel geld verdient een hacker?

Een simpele hacker pakt een paar websites, en verdient zo een 10-50 euro per maand bij. Maar als je een hacker hebt, of sterker nog een team van programmeurs die een plugin kraken en via die plugin 10.000+ websites te pakken krijgen.. tja dan gaat het ineens om veel geld.

geld

Zo komt het vaak genoeg voor dat een bedrijf met programmeurs bijna failliet gaat en dan de donkere kant van het internet opzoekt door massaal websites van bedrijven te hacken. Dit soort bedrijven benadelen veel websites en krijgen soms in een korte tijd veel inkomsten binnen via de reclame-netwerken of het verkopen van hun eigen producten.

Hoe onschuldig is het hacken van een site?

Een linkje injecteren in een website. Moet kunnen toch?
FOUT! Het is inbraak op het eigendom van een ander. Je berooft het slachtoffer van zijn inkomsten + van de investeringen die zijn gedaan om een goede website te (laten) bouwen.

Als hacker ben je crimineel bezig, of dit nu om kleine sites gaat of om grote bedrijfswebsites.

De hacker verdient, en jij verliest

 

Daar gaat je positie in Google..

Google ziet dat je website informatie toont die niet bij je website past.

Vooral in het geval van p*rn of v!agra gaat je reputatie snel achteruit.

Als de code van een hacker je website doorsluist naar een andere site of onveilige bestanden aanbiedt via je website, kan Google ervoor kiezen om de toegang tot je website te blokkeren met een rood scherm en een veiligheidsmelding.
Dit gaat op voor de Google chrome browsers op de desktop, tablet en telefoon. Maar ook in de beschrijving van je website bij de Google resultaten.

google blokkeerd website uit veiligheid

Je loopt klanten mis..

Klanten bezoeken je website of webshop maar zien dat die onveilig is, waarna ze een nieuwe zoekopdracht doen bij Google en terecht komen bij de concurrent.

Het herstellen van een gehackte website..

Je moet zorgen dat de website weer virus-hackvrij is. Het opzoeken van de regels kwaadaardige code kost iedere programmeur tijd. En laat die dan niet de backdoors vergeten, anders is het binnen enkele dagen weer raak!

Voorkomen dat een hacker je website hackt

Een hacker heeft bepaalde trucs en kent bepaalde kwetsbaarheden in plugins en WordPress die hij misbruikt. Denk hierbij aan formulieren, de uploads mappen, het bekende inlog adres, bestanden die bepaalde informatie bevatten, de database en meer.

Wij beveiligen WordPress websites tegen hackers.
Inclusief hack-vrij garantie!

Laat je WordPress website nu beveiligen

Wat vindt je van dit artikel?

4
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Math
   Math says:

   Bijzondere vraag ?
   Als je kunt hacken, en dat op een positieve manier gebruikt door een bedrijf op de hoogte te stellen van het lek ben je een “white hat hacker”.
   Meestal heb je dan vergaande ervaring met coderen of bepaalde systemen.

   Er zijn ook personen die scripts van het internet halen en uitvoeren op websites. Dat is wel hacken, maar dat kunnen velen waardoor de term hacker erg optimistisch zou zijn.

 1. Geoffrey de lang
  Geoffrey de lang says:

  Mijn site lag er 3 dagen uit, de hoster had de website offline gezet totdat die volledig schoon zou zijn. Ik heb er dus elke dag mee aan de slag gegaan tot het eruit was. En vorige week kreeg ik weer een email van de hoster dat het weer raak is.. vandaar dat ik hier aan het lezen ben en kwam ook dit bericht tegen. Ik wilde ook wel eens weten wat een hacker er nu aan heeft om een site te hacken. Maar het blijkt weer om geld te draaien.
  Het verlies wat ik lijdt in 3 dagen omdat zo’n schoft even een paar tientjes extra wil verdienen 🙁
  Ik zou willen dat ik de kosten op hem of haar kan verhalen dan leert de hacker het misschien wel af!

  Beantwoorden
 2. Bartonline
  Bartonline says:

  ik moet eerlijk zeggen dat ik wel eens een poging heb gedaan in mijn jonge jaren om een site te kraken maar dat koste me meer tijd dan gewoon broodjes verkopen bij de bakker. Ik blijf wel gewoon bakker!

  Beantwoorden