WordPress onderhoud en beveiliging

wordpress beveiliging en onderhoud door wpbeveiligen

Wij  houden ons nu 15 jaar bezig met WordPress. In de beginjaren was beveiliging nog niet zo nodig, maar naarmate WordPress steeds populairder werd en de aanvallen op WordPress websites toenamen veranderde dit.

Jaarlijks worden miljoenen WordPress websites gehackt. Niet door personen zelf, nee door de scripts ofwel virussen die ze loslaten op het internet.

De virussen doen 1 ding: Het internet afstruinen naar WordPress websites en dan een aantal trucs loslaten op de websites.

Wij beschermen je website tegen de trucs van virussen

  • Er wordt door zo’n virus gekeken of er verouderde en lekke plugins gebruikt worden.
    Daarom is het goed dat wij je WordPress website up-to-date houden!
  • Een virus probeert standaarden uit te buiten om in je website te komen.
    WordPress is wereldwijd hetzelfde, van de tabelstructuur in de database tot de bestanden op de server. Daarom passen wij de meest risicovolle standaarden aan zodat een virus daar geen vat op krijgt.
  • Een virus kan binnen 1 minuut meer dan 10.000 aanvallen op de server afvuren!
    Die aanvallen – brute force aanvallen – houden wij tegen met de juiste software en configuratie.

Onderhoud en beveiliging is belangrijk voor iedere WordPress website, maar des-te meer als je een WooCommerce webshop hebt of veel klantdata verwerkt in je website.

Wij beveiligen en onderhouden WooCommerce webshops, meldt je webshop direct aan!

Heb je een grote website met veel klantdata? Dan laat je jouw website natuurlijk ook door ons beveiligen en onderhouden! Klik hier om beveiliging en onderhoud voor jouw bedrijfswebsite aan te vragen.

Wist je dat, virussen je klantdata (gebruikers en ingevulde formulieren) standaard exporteren als ze eenmaal toegang tot je website hebben? Die worden per duizenden accounts doorverkocht..

Hoe weet je wat er gebeurt in je website? Kun je de logboeken lezen, of überhaupt vinden?

Wij kunnen de activiteiten van je website loggen, uitlezen en ook de serverlogboeken lezen. Dit is essentieel als je wilt weten hoe het ervoor staat met je website. Waar komen de aanvallen vandaan, en in hoeverre raken ze je website?

Laat je website nu door ons beveiligen en onderhouden!

Meld je website in 5 minuten aan!