wordpress herstellen snel typen
Leestijd: 2 minuten
Leesniveau: wordpress leesniveau
Waardering:
0
(0)

WordPress is gehackt! Hoe herstelt WPbeveiligen dit?!

Iedere WordPress website is anders, ook al hebben we er al honderden gezien.

Dat is ook het mooie aan ons vak! Het is elke site weer een uitdaging om de website goed te herstellen en te beveiligen.

Goh, maar WordPress is toch WordPress?

De hoofdbestanden van WordPress zijn vaak hetzelfde maar iedereen heeft een ander thema, andere plugins, een wisselend aantal pagina’s en nieuwsberichten.

We komen website tegen met 3 plugins, maar ook met 30 plugins.

5 tot 8 plugins zou wel het maximum moeten zijn als je een goede en veilige website wilt hebben.

Er zijn premium thema’s, gratis thema’s en zelf geprogrammeerde thema’s. Die vragen allemaal een eigen aanpak!

Hoe weet WPbeveiligen wat er moet gebeuren met de thema’s en plugins?

Wij ontwikkelen WordPress websites sinds 2007, 6 dagen per week. Dan kun je wel begrijpen hoeveel plugins en thema’s we ondertussen hebben gebruikt!

En we ontwikkelen nog steeds websites, testen nog steeds nieuwe plugins en thema’s.

En soms, heel soms komen we een nieuwe plugin of thema tegen die we niet kennen en dan lezen we ons in zodat we de plugin of het thema kunnen cleanen zonder dat er code verloren gaat.

WPbeveiligen heeft zeker zijn truukjes, een scanner?

Wij gebruiken veel methodes om een website te cleanen, maar heel veel is ook gewoon code lezen, mappen openen en doorspitten en kijken naar bewerkingsdatums etc.

Hoewel wij natuurlijk tools kunnen gebruiken om bepaalde lekken en bestanden sneller te vinden, zijn wij altijd nog enkele uren handmatig bezig om een site na te lopen en te herstellen. Een stuk software weet namelijk niet wat het verschil is tussen spam-links, html van hackers en tekst die echt in de website hoort.

Een 1-klik oplossing is er niet.

Het is een combinatie van kennis, ervaring en veel lezen, hercoderen en vernieuwen.

1 ding waar je zeker van kunt zijn, is dat wij onze kennis en passie voor WordPress gebruiken om websites te herstellen en te beveiligen.

Wij geven hier standaard 1 maand garantie bij, en zorgen er met een premium beveiligings plugin voor dat je website niet zo gemakkelijk meer gehackt kan worden.

Wat vindt je van dit artikel?

3
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Patrick
  Patrick says:

  Als jullie een prijsopgave doen, is dat dan inclusief de premium beveiligingsplugin? Ik neem aan dat jullie alleen garantie kunnen geven als zo een plugin geïnstalleerd is.

  Beantwoorden
  • WPbeveiligen
   WPbeveiligen says:

   De prijsopgaaf is inderdaad inclusief de premium plugin. Met de gratis versie van de beveiligingsplugin kan ook gewerkt worden wanneer iemand geen gebruik meer wil maken van onze dienst maar wij weten uit ervaring, research dat de premium versie veel beter bijgehouden wordt. De lekken worden sneller opgelost, de hack & IP database is veel actueler en de premium versie heeft functies die nuttig zijn tijdens het beveiligen.

 2. Stephan
  Stephan says:

  ik heb alle code uit de website gehaald maar het stond er met 1 week weer in volgens de hoster. nu keek ik en stonden er inderdaad weer bestanden in de website. ik heb 9 plugins maar ik weet niet of er 1 lek is. hoe weten jullie of een plugin lek is?

  Beantwoorden