Uptime monitoring

Uptime monitoring
datum-geschreven 12 jan 2021

Wat is uptime monitoring?

Dat is 1 van de manieren hoe wij je website in de gaten houden.
Zo kunnen we zien of de server waar je website op staat stabiel is, of je website altijd bereikbaar is. En wanneer er problemen optreden zien wij dit.

Tevens zien wij een rapport van de afgelopen maanden. Daarin kunnen we zien of er server time-outs zijn, ofwel of de server uit heeft gestaan waardoor je website niet bereikbaar was, of er errors zijn geweest die je website volledig ontoegankelijk hebben gemaakt, en nog veel meer.

Plugins, een te volle server, een onstabiel datanetwerk, er kunnen diverse redenen zijn waarom je website soms niet bereikbaar is.

Wanneer dit te vaak voorkomt kunnen we dit oplossen of je adviseren/bijstaan om de webhoster aan te sturen.

Uptime monitoring passen wij al jaren toe voor al onze klanten.

Bij een pakket 2 zit standaard uptime hulp, als je website down is door een serverprobleem helpen we je op weg. Dit kan zijn door te communiceren met je webhoster of door je de juiste informatie te geven om je webhoster aan te sturen.

Uptime hulp, uptime monitoring is een dienst die wij vrij normaal vinden, maar eigenlijk is het onmibaar bij iedere belangijke bedrijfswebsite & webshop.

Meer WordPress: , ,

De meeste artikelen worden geschreven door Mathieu Scholtes, de eigenaar van WPBeveiligen. Op de hoogte blijven van het laatste WordPress nieuws? WordPress tips? WordPress aanbiedingen?
Connect dan op Linked-in!

Heb je een vraag? Tip of gedachte? Deel die!

Abonneer
Breng me op de hoogte
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties