X

Samenwerken

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen, beveiligen en onderhouden van WordPress bedrijfswebsites. Wij bieden onze diensten aan voor mediabureaus, hostingpartijen maar ook voor kleine bedrijven.

De dienstverlening die wij bieden is betaalbaar (al vanaf 25 euro per website p.maand) en voorkomt dat je tijd kwijt bent aan het onderhouden en beveiligen van je websites en die van je klanten.

Het beveiligen, onderhouden en monitoren van websites kost je al snel veel tijd!

Wij doen het volledige onderhoud van updates, preventieve beveiliging en monitoring. Wanneer je een gehackte website aanmeldt herstellen we de website vakkundig.

Combineer onze ervaring, 10+ jaar aan WordPress kennis en de passie voor ons vak zodat je websites echt goed blijven werken!

Wanneer je met ons samenwerkt en meerdere websites aanmeldt kunnen we je 15% doorlopende provisie aanbieden en 15% korting voor je klant. Win-win dus!

Meld je direct vrijblijvend aan!
Na evaluatie van uw aanmelding ontvangt U een pdf met de commissie en de korting voor uw klant per pakket evenals een eigen link om de commissie en de korting aan uw account te koppelen.