website sneller google
Leestijd: 2 minuten
Leesniveau: wordpress leesniveau
Waardering:
0
(0)

10 tips: Je website sneller in Google

Een goed begin is het halve werk! En daarom hebben wij 10 tips om je website sneller in Google te krijgen.

1. Zorg voor een reguliere domein-extensie zoals .nl .com .info .net waarbij vooral gedoeld wordt op het vermijden van gratis domeinnamen.

2. Maak de website volledig af voordat je de website in Google wilt laten verschijnen. Geen doodlopende links en geen pagina’s die maar voor de helft af zijn. Weinig content wordt minder snel of zelfs niet geindexeerd. Met weinig content doelen we op minder dan 400 woorden.

3. Verbeter je positie door middel van een andere websites. Dit betekend dat je een kwalitatief goede website gebruikt om door te linken naar je eigen website.

4. Plaats geen x-rated content op de website, en geen vreemde taal of scheldwoorden. Geen illegale onderwerpen.

5. Gebruik vooral geen trucs om zogenaamd beter te scoren in Google. Dus geen tekst verstoppen of in de zelfde kleur weergeven als de achtergrond.

6. Plaats verwijzingen achter zoekwoorden naar andere pagina’s met een soortgelijk onderwerp. Zo heeft je website een grotere kans om de bezoeker te geven wat die zoekt en heb je geen “doodlopende pagina’s” waardoor Google je website ook van grotere waarde acht.

7. Maak een goed gebruik van tekstopmaak. Titels en bold, cursief & underlined verhelderen de belangrijke punten van tekst en zorgen voor een grotere waarde bij bezoekers en dus wederom bij Google. Ook afbeeldingen met een nette bestandsnaam en alt-tag kunnen de tekst kracht bijzetten.

8. Zorg voor een goede codering. Geen eindeloze tables of inline styles.

9. Gebruik meta tags in de broncode. Vooral om een nette descriptie aan te geven bij Google. Gebruik ook keyword metatags die op de website in de tekst staan – UPDATE, keywords worden niet meer aangenomen door Google.

10. Plaats geen grote bestanden of foto’s van meer dan 2-3mb per stuk op de website. de website zal er trager door laden en daardoor minder prioriteit bij Google krijgen.

In de basis gaat het erom dat de website goed scoort voor de bezoekers. Google is een zoekmachine die ervoor ontwikkeld is om de bezoekers zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de informatie die ze zoeken.

Wat vindt je van dit artikel?

0
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *