X

Het beveiligen van een grote bedrijfswebsite

In WordPress

  • Een bedrijfswebsite moet beveiligd worden tegen hackers en scripts
  • Plug-ins moeten up-to-date gehouden worden
  • De website moet vlot blijven laden ondanks het aantal plug-ins
  • Er moet een beleid zijn voor de auteurs, inschrijvingen en beheerders
  • Het thema moet gelijk blijven ondanks de thema-updates
  • De web-reputatie & Blacklist status moet continu gemonitord worden
  • En meer..

WordPress wordt al jaren succesvol gebruikt door de grootste bedrijven

Om een succesvolle bedrijfswebsite te blijven houden is het belangrijk om de beveiliging en het onderhoud continu up-to-date te houden. Er komt meer bij kijken dan alleen het updaten van WordPress en de plug-ins.

Onze ervaring met grote bedrijfswebsites

Wij onderhouden diverse grote bedrijfswebsites. Daarbij komt net wat meer kijken dan bij een gemiddelde informatieve website, denk aan de communicatie met de programmeur/webdeveloper en de bedrijfseigenaar of waarnemers.

Communicatie & regelen –  Voor de grote bedrijfswebsites hebben we (indien gewenst) contact met de webhoster of andere partijen, alles om te zorgen dat de website zo goed mogelijk blijft werken en zodat je als bedrijfseigenaar zo min mogelijk zorgen hebt.

Codering en veel plugins – We weten dat grote bedrijfswebsites vol kunnen staan met code-op-maat of veel plug-ins. We houden hier rekening mee bij het updaten.

Staging – Het maken van een duplicaat om daar de updates op te testen voordat ze live gaan is 1 van de manieren om te zorgen dat er geen onverwachte problemen ontstaan waar de bezoekers last van kunnen krijgen.

Extra tests – De back-end en formulieren evenals andere functionaliteiten kunnen getest worden om te zorgen dat die ook blijven werken.

Engels – Bij een groot bedrijf kan het nodig zijn om de communicatie in het Engels te voeren. Communicating in English is no problem for us. Neither on the phone or in e-mails/chatservices.

Wij zijn uw WordPress partner – met jaren ervaring en inzet

12

Jaar WordPress ervaring

350+

Websites hack-vrij gemaakt

7

Dagen per week stand-by

110%

Passie en inzet voor WordPress

contact

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op: 06 55 121 521