WordPress antivirus

wordpress antivirus
Leestijd:
2 minuten
Leesniveau:
Onbekend
Waardering:

WordPress heeft meer dan 44.399 plugins die je gratis kunt downloaden en daarnaast nog 10.000+ premium plugins die geld kosten.

Een groot aantal plugins bevatten helaas lekken.

Lekken zijn mogelijkheden (open deuren) waarmee scripts en hackers reclame op je WordPress website kunnen plaatsen.

Om dit te voorkomen heb je een antivirus plugin nodig.

Wat WordPress antivirus voor je WordPress website doet:

 • Brute-Force aanvallen tegenhouden, dit zijn scripts die een computer aansturen om 1000-en wachtwoorden per minuut op je admin af te vuren om zo na een geruime tijd je website binnen te kunnen dringen met het juiste wachtwoord.
 • De WordPress antivirus zorgt ervoor dat je standaard url wp-admin verborgen wordt en andere links om je admin te bereiken ook.
 • De WordPress antivirus beheerd ook het gebruikersgedrag voor je, en zorgt ervoor dat jij en je schrijvers goede wachtwoorden moeten gebruiken.
 • De release van de afgelopen maand heeft een nieuwe functie gekregen waardoor je e-mailadres niet standaard gebruikt zal worden voor het inloggen op je admin panel. (Een nieuwe functie van WordPress waar wij zeer tegen zijn in verband met de veiligheid)
 • DDOS aanvallen die uitgevoerd worden middels de XML-RPC kunnen tegengehouden worden. Zodat pingbacks niet misbruikt worden om andere sites plat te leggen.

Een Nederlandse antivirus plugin voor WordPress, beschikbaar voor iedereen!

Wij hebben met enkele betrouwbare connecties een Nederlandse antivirus voor WordPress beschikbaar. Die is gebaseerd op een bestaande plugin uit America maar in 1.5 jaar tijd op meer dan 80 punten verbeterd.

De Nederlandse WordPress antivirus gebruiken wij zelf ook, en succesvol voor al onze klanten.

Aangezien we door ervaring en kennis overtuigd zijn van de kwaliteit en het belang van de Nederlandse WordPress Antivirus stellen wij hem voor een bescheiden prijs beschikbaar voor iedereen!

Klik hier voor meer informatie & een introductievideo bekijken!

Hoe nuttig was dit artikel?

Vergeet niet te delen

4
Reacties
Reageer of stel een vraag
 1. Elaysha
  Elaysha zegt:

  Ik heb een lang wachtwoord en dat lijkt me het allerbelangrijkste want ik heb een keer gehad dat mijn mail account gehackt was maar dat bleek later te komen doordat ik mijn naam als wachtwoord gebruikte. vroeger kon dat nog gewoon, het is meer van de laatste jaren dat je zoveel hoort over gekraakte websites en andere accounts

  Beantwoorden
 2. Marco
  Marco zegt:

  als ik de plugins bijhoudt zijn ze niet lek neem ik aan toch? Of moet ik daar nog iets voor doen om de plugins te beveiligen

  Beantwoorden
 3. dwinden
  dwinden zegt:

  Contact opnemen met wpbeveiligen.nl om je website eerst op te laten schonen en vervolgens te laten beveiligen met een goede beveiligingsplugin zoals de iThemes Security PRO NL plugin.

  Beantwoorden

Deel je mening of stel een vraag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *