Wie zit er achter WPbeveiligen?

Ik, Mathieu Scholtes ben de oprichter en drijvende kracht achter WPbeveiligen. In hele drukke tijden zijn er enkele connecties die mij ondersteunen. Daardoor kan ik me altijd richten op mijn expertise en passie: het herstellen en beveiligen van WordPress websites.

Zijn er verschillende beveiligingniveau’s? (pakketten)

Nee, Wij hebben de verantwoordelijkheid om iedere website zo goed mogelijk te beveiligen- onderhouden en te controleren. Voor iedere website van groot tot klein bieden wij dezelfde service en doen wij wat we kunnen om veiligheid te garanderen.

Hoe snel kan mijn gehackte website hersteld worden?

Als je het formulier invult kun je kiezen tussen 10, 24 en 48 uur. Voor drukbezochte websites is het natuurlijk belangrijk dat je website zo snel mogelijk herstelt wordt, neem voor de spoeddienst van 10 uur altijd telefonisch contact op om jezelf te verzekeren dat wij de aanvraag hebben ontvangen en gelezen.

Hoe gaan jullie om met premium themes?

De premium themes kun je naar ons zenden via wetransfer. Consistentie Het is belangrijk dat je website zo blijft functioneren als je wilt, themes hebben vaak nieuwe mogelijkheden en vormgeving waar je niet op zit te wachten. Om die reden updaten we de plugins geregeld maar volgen we niet iedere update. Veiligheid Als de veiligheid […]

Hoe gaan jullie om met premium plugins?

De premium plugins kun je naar ons zenden via wetransfer. Consistentie Het is belangrijk dat je website zo blijft functioneren als je wilt, plugins hebben vaak nieuwe mogelijkheden en vormgeving waar je niet op zit te wachten. Om die reden updaten we de plugins geregeld maar volgen we niet iedere update. Veiligheid Als de veiligheid […]

Alles over WordPress

Laat je website beveiligen!

Voor 12,95 p/maand bieden wij:

✓ Beveiliging tegen hacks & hackers
✓ Dagelijkse Backups
✓ Bestands monitoring
✓ Gecontroleerde updates
En meer »

Laat uw website nu beveiligen

Hulp nodig?

Je kunt ons inhuren om je WordPress probleem op te laten lossen.
Succes gegarandeerd.

Opdracht geven