Slider Revolution lek!

Slider Revolution lek!
datum-geschreven 23 dec 2014

De WordPress Slider Revolution Premium plugin 4.0+ heeft in de eerste releases al last gekregen van hackers die deze populaire plugin zijn gaan gebruiken om een lek te vinden in WordPress. En die hebben ze ook gevonden volgens de berichten van diverse hostingproviders.

Ook de nieuwe release bleek lek te zijn en dit heeft geresulteerd in diverse websites die spam zijn gaan versturen of plotseling offline werden gehaald door de provider om spam te voorkomen.

Buiten de lekken die gevonden zijn in de nieuwe releases van Slider Revolution zijn de nieuwe releases van deze betaalde plugin ook gratis door de hackers van diverse underground forums online gezet met backdoors. Wat betekend dat het downloaden van de nieuwste release via een gratis download niet aan te raden is.

Heb je de plugin netjes gekocht, zorg er dan snel voor dat de plugin ge-update is naar de allernieuwste release. En pas je database gegevens daarna aan, het wachtwoord kan namelijk bekend zijn bij de hackers aangezien de wp-config uitgelezen kan zijn.

Heb je de plugin van internet gehaald zonder te betalen en is de uptime van je website financieel belangrijk? Overweeg dan het aankopen of wisselen van de plugin.

 

Meer WordPress: , ,

De meeste artikelen worden geschreven door Mathieu Scholtes, de eigenaar van WPBeveiligen. Op de hoogte blijven van het laatste WordPress nieuws? WordPress tips? WordPress aanbiedingen?
Connect dan op Linked-in!

Heb je een vraag? Tip of gedachte? Deel die!

Abonneer
Breng me op de hoogte
guest
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
stephan

die plugin had ik ook en ineens waren er nieuwe gebruikers aangemaakt met admin rechten echt heel raar hoe ze dat voor elkaar krijgen