SecuPress beveiliging voor WordPress

SecuPress beveiliging voor WordPress
datum-geschreven 6 sep 2021

SecuPress is een beveiligingsplug-in voor WordPress.
Met zijn 30.000+ actieve installaties is SecuPress niet de bekendste beveiligingplug-in, vergelijk dat maar eens met de 1+ miljoen van iThemes security en de 4+ miljoen actieve gebruikers van WordFence.

We willen hier toch graag aandacht geven aan SecuPress omdat het een zeer goede beveiligingsplugin lijkt te zijn met bijzondere mogelijkheden die bij de eerder genoemde grote heren van iThemes En WordFence ontbreken op dit moment.

Welke gave mogelijkheden heeft SecuPress?!

  1. Bij het tabje “Anti Spam” kun je kiezen om je comments volledig uit te zetten. Ook de weergave in het admin menu. Zo heb totaal geen last meer overbodige functies en van comment spam!
  2. Bij de tab “WordPress core” kun je aanvinken dat kleine en/of grote updates van WordPress automatisch doorgevoerd moeten worden. Dit wordt gewoonlijk in de wp-config ingesteld maar dit is veel gemakkelijker.
  3. Bij het tabje “Plugins en Themes” kun je aanvinken dat er GEEN nieuwe thema’s of plugins geactiveerd mogen worden. Dit is handig wanneer iemand administrator is en elke onveilige plugin wil installeren die te vinden is 😉
    Tevens is het uploaden van zip bestanden (Thema’s en plugin) uit te zetten.
    Dat voorkomt mogelijk weer dat iemand Nulled thema’s of plugins upload!

De meeste overige mogelijkheden van SecuPress komen heel dicht in de buurt van iThemes en WordFence. Vrijwel ALLE belangrijke funties die de andere 2 plugins bieden zijn te vinden in SecuPress.

Kosten PRO net goedkoper dan iThemes en WordFence

De gratis versie is zeer compleet, en de pro versie van SecuPress (60 euro p/jaar) is net even voordeliger dan iThemes (67.44 euro p/jaar) of WordFence (83.45 euro p/jaar).

De meeste artikelen worden geschreven door Mathieu Scholtes, de eigenaar van WPBeveiligen. Op de hoogte blijven van het laatste WordPress nieuws? WordPress tips? WordPress aanbiedingen?
Connect dan op Linked-in!

Heb je een vraag? Tip of gedachte? Deel die!

Abonneer
Breng me op de hoogte
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties