Meest voorkomende WordPress problemen en de oplossingen!

Meest voorkomende WordPress problemen en de oplossingen!
datum-geschreven 25 jun 2011

WordPress is een goed Content Management Systeem, met veel mogelijkheden. En met plugins kun je de website net zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Toch komt het geregeld voor dat de codes van plugins onderling botsen, of na een update niet meer werken. De programmeurs stemmen de plugins niet op elkaar af wat betekent dat ze allemaal hun eigen jQuery Library gaan laden, of misschien dezelfde functienamen gebruiken.

Dan kun je denken dat de website gehackt is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn.

Er kunnen diverse problemen ontstaan, daarom hebben wij de meest voorkomende vragen en problemen hier beschreven en voegen we er direct een oplossing aan toe.

Problemen & oplossingen: de installatie

Ik moet database gegevens invullen, wat zijn dat?

Database gegevens bij de installatie worden gebruikt om WordPress toegang te geven tot de MySql database.

In de database worden de meeste instellingen opgeslagen.
Denk hierbij aan:

 1. De teksten van de pagina’s en berichten.
 2. De instellingen van plugins en je thema.
 3. De gebruikers

Die MySql database gegevens heb je wellicht van je hostingprovider gekregen toe je de gegevens van je hostingpakket ontving.

Het kan ook zijn dat je deze nog zelf aan moet maken, dit kan vaak via het panel van je hostingprovider of via een Cpanel of DirectAdmin.

De database gegevens zelf spreken voor zich, je hebt een database naam, een user/gebruikersnaam waarvan je er meerdere aan kan maken binnen een database en een wachtwoord. Daarnaast nog de table prefix zoals WP_. (die standaard wp_ prefix kun je het beste veranderen in een unieke prefix vanwege de veiligheid!)

Waar zijn mijn pagina’s en hoe krijg ik een statische pagina als homepage?

De pagina’s moet je na de installatie aanmaken.
Wees gerust je hoeft geen pagina’s meer te uploaden, dat is juist het voordeel van CMS!
Je maakt nieuwe pagina’s aan met enkele muisklikken binnen het pagina beheer in het WordPress Admin systeem. De hoofdpagina ofwel home is vaak een blogpagina die de artikelen verzamelt en rangschikt op datum, velen willen een statische pagina zodat ze zelf kunnen invullen wat daar komt.

Maak daarvoor een pagina aan en zet die bij Instellingen  >lezen in je admin panel op die aangemaakte home pagina als zijnde statische startpagina/homepage.

wordpress homepage setting

Problemen & oplossingen: teksten & pagina’s

De witruimte tussen mijn regels zijn weg na het opslaan van mijn pagina, waarom verdwijnt mijn “enter” opmaak?

Dit is een typisch probleem wat iedere blogger en website beheerder meemaakt. Het komt omdat er een zelfbeschermingsregeling is binnen het systeem die ervoor zorgt dat je de opmaak gebruikt die het internet prefereert. Dit betekent dus het gebruik van titels en andere opmaak in plaats van een brake. Je lost dit op door de Tiny Mce Advanced Editor plugin te installeren en dan bij de setting van die plugin aan te geven dat WordPress moet stoppen met het verwijderen van brake en paragraph spaces. Wat echter ook kan helpen en soms nog steeds nodig is, is het het stylen van de ruimtes tussen paragraphs. Dit doe je door naar de css te gaan en de p { tag te wijzigen of aan te maken en er een Margin-bottom: 10px; bij te zetten. Padding-bottom kan ook als de margin niet werkt binnen je theme.

Waarom worden de  afbeeldingen in mijn artikelen/posts zijn niet zichtbaar na het uploaden?

Ik kan geen foto’s in mijn artikelen zetten, na het uploaden verschijnt de afbeelding niet of zie ik bij internet-explorer een rood kruis. Dit komt veel voor en is relatief simpel te verhelpen. Het heeft te maken met het ontbreken van een “uploads map” of met de ontbrekende schrijfrechten. Controleer eerst of de uploads map aanwezig is: ROOT>wp-content>”uploads”. Maak handmatig een uploads map aan met een FTP programma. Wanneer de uploads map al aanwezig is klik je met de rechter muisknop op de map en kies je “CMOD of SCHRIJFRECHTEN” en zet je die op 777. Ze zullen waarschijnlijk op 664 staan wanneer het uploaden van afbeeldingen niet werkt.

Problemen & oplossingen: het thema

WordPress is een bijzonder systeem dat met een standaard aantal php theme-files veel verschillende pagina’s genereert. De grafische bestanden die een output geven aan tekst en informatie worden samengevat in een “theme” map. De belangrijkste bestanden die je nodig hebt of wilt bewerken wanneer er wijzigingen nodig zijn binnen een website zijn:

 1. Header.php
  Hier staat de doctype declaratie in, de meta tags, en de pre-Javascript/jQuery coderingen. Ook een visueel deel van de website, is erin opgenomen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het navigatie menu,  het logo en soms een slogan (H1)
 2. Page.php
  De page.php genereert de globale pagina waarbij het de header.php en de footer.php opvraagt. De file is de basis achter de pagina’s na de index/home page. Het vraagt zoals genoemd de bovenstaande op maar ook de content, de sidebar op per pagina.
 3. Style.css
  De style.css is de stylesheet, alle opmaak – kleuren – lettertypen en afmetingen staan hierin opgeslagen.
 4. Index.php
  De index.php is ongeveer hetzelfde als de Page.php op uitzondering dat de file slechts gebruikt wordt om 1 pagina te genereren; de homepage. Vaak wijkt deze af van de Page.php omdat er andere informatie in de sidebar vertoont wordt of doordat er een samenvatting te lezen is van de laatste posts.

Problemen & oplossingen: het admin

Mijn admin is niet meer bereikbaar?

Je ziet een witte pagina, of krijgt een error te zien. TIP: Soms kun je meer informatie te zien krijgen als je de debug_mode op TRUE zet in je wp-confing.php aangezien de errors dan vollediger worden weergegeven zodat je exact weet door welk bestand of plugin het probleem komt.

Admin niet meer bereikbaar na updaten plugins
Het komt geregeld voor dat een plugin errors veroorzaakt, in dat geval kun je via de ftp de bewuste plugins die je geupdate hebt de-activeren door de mapnaam te veranderen.
Daarna werkt het admin vaak weer.

Admin niet meer bereikbaar na updaten WordPress

WordPress updates lopen niet altijd vlekkeloos, en wanneer bestanden niet volledig vervangen worden tijdens de update loopt je website tegen errors aan. Plaats de nieuwe update van WordPress dan handmatig op de server. (Maak eerst een complete backup van alle bestanden en database voordat je aan de slag gaat)

Het gaat hier om de volgende mappen die je opnieuw kunt uploaden:
– wp-includes
– wp-admin <- Vooral die!
En de base files die in een nieuwe download van WordPress zitten.

Let op: enkele bestanden en mappen die je NIET moet overschrijven zijn de Htaccess, de wp-config.php en de wp-content map, deze bevatten unieke informatie die niet in je nieuwe WordPress installatie staan.

Problemen & oplossingen: ik ben gehackt

Als je website ongewenst reclames bevat of spam verstuurt, ben je waarschijnlijk gehackt. Meestal niet door een persoon maar door een geautomatiseerd script. In dat geval kun je contact opnemen of direct een herstel & beveiliging aanvragen zodat wij het voor je op kunnen lossen.

Voorkomen is beter dan genezen luidt het Nederlandse spreekwoord. Daarom raden wij aan om een preventieve beveiligingsplugin voor WordPress te installeren.

Meer WordPress: ,

De meeste artikelen worden geschreven door Mathieu Scholtes, de eigenaar van WPBeveiligen. Op de hoogte blijven van het laatste WordPress nieuws? WordPress tips? WordPress aanbiedingen?
Connect dan op Linked-in!

Heb je een vraag? Tip of gedachte? Deel die!

Abonneer
Breng me op de hoogte
guest
208 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruben

Hoi Hoi.

Ik ben de afgelopen dagen aan het leren hoe een website te bouwen en het ging tot op heden erg goed! Totdat ik vandaag met de gratis elementor plug in mijn home page ging invullen (containers met tekst en foto’s etc.) vraag me niet wat er gebeurd is maar ineens moest ik inloggen bij WordPress en deed niks het meer. Nu kan ik de elementor plug in niet meer gebruiken?? Ik heb hem al een aantal keer verwijderd en opnieuw toegevoegd alleen hij komt niet meer in de bovenste balk erbij te staan. Voorheen stond hier ”Bewerkt met elementor” en kon ik zo mijn site bewerken. Helaas is dat nu verdwenen en is de gehele home page met mijn invullingen ook weg. Iemand een idee wat ik kan doen? Ik heb het ook al geprobeerd om op andere browsers te doen maar dat werkt ook niet.

Nora Geysen

Ik heb de plugin Events Manager (versie 6.4.6) toegevoegd aan mijn website. vanaf ik deze activeerde kwam er een error melding:” Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze website. Controleer het postvak IN van de beheerder voor instructies. Meer informatie over probleemoplossing in WordPress”. Nu kan ik niets meer veranderen aan mijn website want ik kan zelf niet op mijn dashboard. Hoe kan ik dit oplossen? Is er een manier om deze plugin te verwijderen zonder via mijn dashboard te moeten gaan? Een backup van mijn website bestaat blijkbaar niet.

Vera

Ik ben zelf een site aan het maken en op de laptop gaat het goed, maar op de mobiel versie lijkt het goed te gaan, maar kan je naar rechts vegen en komt er een witte balk aan de rechter zijkant van het scherm, en ik kan niet vinden waar het vandaan komt en hoe ik het weg krijg. Dit is echt heel irritant scrollen zo voor mensen. Dus opzich zijn de afmetingen gewoon prima zo, want als je de site opent is die precies goed in beeld, alleen wanneer je scrolt kan je dus naar rechts wat niet de bedoeling is. Het is op elke pagina. Het is ook niet de bedoeling dat er een zijscrolbalk ontstaat. Wanneer je de website opent is alles precies goede breedte. Alleen heel vreemd dat er dus over de hele lengte van de site zo’n wit vlak rechts naast zit.. Het is gemaakt in wordpress trouwens.

karlijn

ik heb ineens allemaal vierkantjes ipv de icoontjes en Elementor doet het niet meer goed. Kan iemand mij helpen waar het mis is gegaan en hoe ik het kan verhelpen?

maurice

als ik wil inloggen op mijn pagina krijg ik iedere keer deze melding.

“je probeerde een item te bewerken dat niet bestaat. Misschien is het verwijderd?”

Hoe kom ik hiervan af?

maurie

Mijn admin. Ik wil inloggen, vul mijn naam en wachtwoord in en dan krijg je die melding.

Harm

Hallo!
Gisteren heb ik mijn WP-site blijmeteenboek.nl geüpdatet. Sindsdien kan ik geen nieuw bericht aanmaken en ook niet langer een eerder gepost artikel bewerken. Het scherm in de dashboard-setting blijft dan wit. Een eerder gepland bericht verscheen wel op de aangegeven tijd online. Wat is er aan de hand? Wie kan mij helpen?

Madelin

Hoi! Wanneer ik een nieuwe pagina (en subpagina’s) toevoeg en koppel aan het menu, krijg ik deze wel te zien op de desktop, maar op de mobiele site werkt het niet. Waar ligt dit aan?

maurice

ik kan er wel in komen door de verwijzing ‘ ga naar…’ te kiezen en dan ben ik weer bij mijn dashboard. Volgens mij klopt dit niet.

Leendert Pieter Stodel

Volgens mijn host Webreus zijn er in het diagnostische overzicht in mijn website diverse problemen.
Een persistent object cache maakt je site database efficiënter, wat resulteert in snellere laadtijden omdat WordPress je site inhoud en instellingen veel sneller kan ophalen.
Je hosting provider kan je vertellen of een persistente object cache kan worden ingeschakeld op je site.
Meer informatie over persistent object caching. (opent in een nieuwe tab)
De autorisatie header wordt gebruikt door applicaties van derden die je hebt goedgekeurd voor deze site. Zonder deze header kunnen die apps geen verbinding maken met je site.
Als je deze waarschuwing nog steeds ziet nadat je de onderstaande acties hebt geprobeerd, moet je mogelijk contact opnemen met je hostingprovider voor verdere hulp.
Permalinks herschrijven
Pagina cache verbetert de snelheid en prestaties van je site door statische pagina’s op te slaan en weer te geven in plaats van elke keer dat een gebruiker een pagina bezoekt, om een pagina te vragen.
Pagina cache wordt gedetecteerd door te zoeken naar een actieve pagina cache plugin en door drie aanvragen aan de voorpagina te doen en te zoeken naar een of meer van de volgende HTTP client caching reactie headers:
cache-control, expires, age, last-modified, etag, x-cache-enabled, x-cache-disabled, x-srcache-store-status, x-srcache-fetch-status.

 •  De median reactietijd van de server was 315 milliseconden. Dit is minder dan de aanbevolen drempel van 600 milliseconden.
 •  Er zijn geen client caching response headers gedetecteerd.
 •  Een pagina cache plugin werd niet gedetecteerd.

Leer meer over pagina cache (opent in een nieuwe tab)

Kunt u een oplossing hier voor geven?

C.van Burken

Op mijn website zijn 2 pagina’s op zwart gegaan. Hoe los ik dit op?

ria luyt

Ik heb wordpress met woocommerce en nu kan ik mijn afbeeldingen niet meer zien op mijn site.. als ik erop klik kan hij die niet downloaden.
Ik heb checks gedaan met elke plugin deactiveren etc. wie weet wat het is

Kris

Vandaag hoor ik van een klant dat ze niet meer kan inloggen. Na onderzoek blijkt dat al mijn gebruikers van voor 6 juli verdwenen zijn. Als ik naar de woocommerce instellingen ga staan daar wel al mijn klanten nog. Maar de account zijn dus verdwenen? Hoe los ik dit een maand na datum nog op?

Emms

Ik heb op de woocommerce pagina mijn winkel ingesteld en gegevens aangevuld. Nu krijg ik een versmalling van mijn startpagina te zien. Deze wordt niet weergeven in volledige breedte. Maar beslaat slechts de helft van de pagina als ik surf via desktop. Hoe krijg ik de startpagina weer breed. Dus van link naar rechts volledig in beeld. HELP ME OUT PLS!

Sanne

Na het uitvoeren van een update zijn mijn pagina’s “veranderd”. De lettertypes op sommige pagina’s zijn op de front-end anders dan dat ze een WordPress zijn. Grootste probleem nu is, dat de wijzigingen die ik aan de achterkant maak aan de voorkant niet zichtbaar zijn. Kan iemand mij hiermee helpen?

Paul

Weet iemand dit: op mijn website, op het deel voor leden beschikbaar, plaats ik nieuwbrieven, in word of pdf. Tot voor kort kon je de link aanklikken en verscheen het document. Nu gaat hij in een keer de documenten downloaden?? RaRa?

Paul

Hoi, bedankt voor je antwoord. Maar ik gebruikte dezelfde browser, firefox. Heb het net met edge geprobeerd, dan gaat het wel goed….. RaRa, dat firefox het eerst wel deed en nu niet meer. Enig idee? (ben wel handige gebruiker van een laptop, maar zeker geen kenner van de sytemen erachter.

demi

Vandaag heb ik iets raars op mijn WordPress website. Ik heb een bericht gepubliceerd, en opeens is het na een tijdje weer een concept. Enig idee wat er aan de hand kan zijn? Alvast bedankt

Demi

Bedankt voor de super snelle reactie! Ik denk dat ik het al weet. De hostingprovider is bezig met de server, dus het zal wel daaraan liggen. Hoop ik tenminste!

Groet,
Demi

Hans

Op onze website hebben wij een z.g. gastenboek waar onze gasten een reactie kunnen plaatsten. Deze wordt wel in WordPress gesignaleerd doch niet op de pagina weer gegeven. Wat kan hiervan de oorzaak zijn ? Hoe kan dit (weer) op de website worden weergegeven.

trudy

ik heb een wordpress website gemaakt met het thema Blocksy. De berichten/blogpagina had ik tot het laatste bewaard. Alle andere pagina’s heb ik gemaakt mbv Elemnetor. Deze zijn goed gelukt. Ik heb al wel een bericht gemaakt met de Gutenberg optie. Maar nu kan ik de berichten/blog pagina niet meer bewerken met Elementor? Hoe kan ik toch (weer) elementor gebruiken?

Mandy

Goedemorgen, voor het eerst ben ik aan het werk met WordPress. Het werkt erg prettig en kom een heel eind. Maar ik loop nu al 2 dagen tegen iets aan wat ik niet opgelost krijg. Hopelijk weten jullie raad!
Ik heb de hoofdpagina aan het bewerken in Elementor. Ik sla deze op (via bijwerken) en doe vervolgens een update in WordPress.
Overal zie ik de wijzigingen staan, behalve op de daadwerkelijke website. Mijn aanpassingen worden dus niet doorgevoerd. Wat kan dit zijn?

Elise

hoi, ik was bezig aan de website. ik heb wat dingen veranderd. Toen ik controle deed op mijn website stond er plots in mijn home header: something went wrong, please give proper inputs. Ik heb geen idee wat ik moet doen. Wat nu?

Hans Geene

Ik kan de customize niet meer gebruiken en de widgets kan ik ook niet meer aanpassen de site werkt goed maar ik moet het Thea en de widget aanpassen en dat gaat niet meer ik heb de backup teruggeplaatst ook van een aantal maanden terug maar er veranderd niets. Wat is gewijzigd dat ik een ssl certificaat heb gekocht.
Hoe kan ik dit oplossen.
groeten Hans Geene

Esmee

Ik wil graag de contactgegevens in de header van onze website aanpassen. Alleen bij het kopje Enfold zijn de opties om deze header aan te passen weg. Hoe kan dit? En hoe krijg ik deze terug?

Damien

Normaal pas ik mijn website aan met Elementer. Nu heb ik ‘pagina bewerken’ gekozen en is alles verdwenen wat ik heb ingesteld. Mijn website is totaal niet meer hetzelfde. Is het mogelijk terug te gaan naar de oude instellingen?

Roeland Klein Haneveld

Inhet admin-gedeelte is de optie widgets niet meer bereikbaar: er heeft zich een kritieke fout voorgedaan. Op de site werkt alles – ook alle widgets – naar behoren. Kan ze alleen niet meer aanpassen ….. Hoe zou ik dat kunnen herstellen?

bbv

ik ging op mijn website in de probleem oplossen modus, niks gewijzigd, daarna per ongeluk de pagina weg geklikt dus ik open de pagina opnieuw maar staat nog steeds in de probleem oplos modus, help, hoe kom ik weer terug in mn admin pagina?

Troullioud

website reageerd niet, alleen als het ververst wordt? Hoe kan ik dat verhelpen?

Anton

Hallo,
Als ik een bericht aanmaak met een nieuwe header foto dan wordt op deze foto tekst weergegeven met betrekking tot de categorie, de titel van het bericht en de administrator (naam, datum en comments).

Dat wil ik niet, maar ik weet niet hoe ik dat moet oplossen. Voorheen nooit een probleem.

Team WPB

Hoi Anton, dankjewel voor je vraag. Kan je iets meer info geven? Ben je recent veranderd van thema? Plaats je altijd berichten met een afbeelding? Deze extra info wordt vaak standaard getoond en is met een paar regels css-code makkelijk ‘uit’ te zetten.

Gaby

Hoi, ik ben helemaal nieuw met het maken van een website. Bij strato een domein naam incl wordpress hosting gekocht. En nu elke avond een melding dat er geen content op de website staat. Als ik opnieuw begin, lukt het wel weer.
Maar baal hiervan. Soms doet hij het later wel weer opeens, maar vaak ook niet.
Strato zegt dat ze niets voor me kunnen doen.

Team WPB

Hoi, om je goed te kunnen helpen hebben we iets meer info van je nodig:
– Krijg je de melding via de mail binnen of zie je deze melding nadat je bent ingelogt?
– wat bedoel je met opnieuw beginnen? Bedoel je een nieuwe WordPress installatie?
– Wanneer laat je site je wijzigingen wel zien?

chantal

hoi,

ik heb wat in mijn wordpress website verandert maar het is niet te zien als ik naar mijn website ga via een ander aparaat zoals een andere laptop of een mobiele telefoon. Hoe kan krijg ik mijn wijzigingen ook zichtbaar

Team WPB

Hoi, heb je een caching plugin? Een caching plugin kan er namelijk voor zorgen dat je wijzigingen niet (direct) te zien zijn op andere apparaten daar kan namelijk enige tijd overheen gaan.

Peggy

Hoi
Sinds 2 weken kan ik geen nieuw bericht maken in WordPress. Als ik rechtsboven op +schrijven druk doet hij helemaal niets meer. Cache geleegd, plugins verwijderd, Javascript was al ingeschakeld. Weet het ook niet meer.

Heeft iemand een idee?

Team WPB

Hoi Peggy, krijg je een foutmelding als je een bericht schrijft of publiceert?

Jos

Hi,

Het lijkt erop dat de ‘update’ functionaliteit van WP bij mij niet werkt. Nadat ik wijzigingen op mijn homepage heb doorgevoerd in de editor (ik gebruik avada template) en daarna op ‘update’ klik, kom ik op de ‘berichten’ pagina terecht. De wijzigingen zijn niet doorgevoerd. Ik heb een aantal plugins geupdate, maar die lijken normaal te functioneren en zijn ook zichtbaar. Sliders op de homepage kan ik bijvoorbeeld wel bewerken. Ik snap niet waarom andere onderdelen niet.

Iemand een idee?

Team WPB

Hoi! Gebruik je de Avada Website Builder of gebruik je de ‘standaard’ editor om de pagina aan te passen? Heb je al geprobeerd om de algemene editor te wijzigen naar html/tekst? Het bijwerken van plugins heeft normaal gesproken geen invloed op het bijwerken van pagina’s. Zonder te weten wat je precies wilt aanpassen is het moeilijk om je een advies te geven. Is het mogelijk om een screenshot te sturen naar info (a) wpbeveiligen.nl dan dan kan ik kijken wat je exact bedoelt.

Jos

Hi,

De update functionaliteit van WP lijkt niet te werken. Als ik wijzigingen doorvoer op mijn homepagina in de editor (ik gebruik avada) en op ‘update’ klik, opent de ‘berichten’ pagina en zijn de wijzigingen niet doorgevoerd. Er komt ook geen foutmelding naar voren. Ik heb wel net de plugins van het contactformulier en van de siteprotecter geupdate. Die zijn nog gewoon zichtbaar, dus het lijkt niet dat het daar aan ligt.

Iemand een idee?

Joshua

Ik zit in een blog en heb via een HTML een code voor een button ingevoegd, nu is het tekstblok veranderd naar: “Dit blok is een fout tegen gekomen en kan geen voorbeeld tonen”.

Oke dat er een fout in zit snap ik, maar hoe pas ik dit aan? ik kom dat blok niet meer in namelijk.

groet

Jo

Hoi!
Ik heb heel vaak dat wanneer ik van pagina of instelling wil wisselen ( of wat voor actie Danilo) dat hij dan opent in een statische pagina. Alsof ik dan een soort ‘printvoorbeeld’ heb. Van daaruit kan ik alleen maar de pagina afsluiten en ben ik weer terug bij af.

Heb ik een instelling verkeerd staan?

Pascale

Hoi! In de header van mijn website staat mijn logo. Nu ik een nieuw logo heb wil ik deze graag aanpassen in de header. Helaas lukt dit niet. Als ik de header wil veranderen komt de nieuwe afbeelding niet in de header. Telkens blijft de oude gewoon staan. Ik kan dit ook alleen bewerken via customizer en niet via de ‘achterkant’. Wellicht weet u waarom dit niet lukt en of er een andere mogelijkheid is om de header te veranderen. Groet!

Pris

Hallo,

Bedankt voor je reactie.
Ik had idd allemaal verschillende weergaven.
Ik heb mijn browser cache geleegd, maar nog steeds geen up to date WordPress.

Heb je nog andere tips die kunnen werken?
Erg bedankt alvast.

Pris

Hallo,

Ik heb wat vragen.
Ik ben gestart met het maken van mijn website in Divi.
In customizer staat alles zoals ik het hebben wil, en goed opgeslagen.

Als ik mijn pagina’s wil gaan vullen komen de layout en kleuren van 3 dagen geleden naar boven. Niet aangepast dus.
Ook als ik op mijn pc naar mijn website ga, dan kan ik alles daarin aanpassen, mijn hele dashboard komt dan tevoorschijn. Kan iedereen nu mijn site aanpassen?
Als laatst…mijn “coming soon” staat geactiveerd, maar alleen op mijn laptop. Niet op mijn telefoon en desktop. Ik heb de geschiedenis al geheel verwijderd. Dat levert niets op.

Kan je mijn hiermee helpen? Ik ben een beetje bang dat mijn site open en bloot op het www staat!
Onwijs bedankt alvast.

Marjorie

Hallo
Als ik iets op de dashboard verander of nieuw publiceer en ik het opsla is het op de website niet te zien. Hoe kan dat?

Bernadet

Hallo, ik doe vrijwilligerswerk en beheer de website van het zoutwaterbad. Nu blijkt dat alle pagina’s, ook in het hoofdmenu en artikelen niet zichtbaar zijn. Je krijgt een zwarte pagina te zien. Ik heb alle pagina’s op gepubliceerd gezet en toonbaar voor publiek en de datum staat in het verleden. Ook zijn alle pagina’s zijn toegevoegd aan het menu. Is er iemand die mij hiermee kan helpen? De afgelopen keer dat ik een pagina toegevoegde was er nog niks aan de hand en nu zijn dus alle pagina’s op zwart.

Boven in de websitebalk staat: niet veilig, zou het daar mee te maken hebben? Ook zijn er diverse plugins geïnstalleerd.

Alvast bedankt!

Olivier

Ik had voor een menu van mijn website een nieuwe optie gemaakt maar toen ik hem wou bewerken stond er vanalles dat ik niet kon weghalen of bewerken. Weet iemand hoe je dit kunt oplossen?

Miranda

Als ik een productlink van mijn shop op social deel, wordt niet de betreffende productafbeelding weergegeven maar het logo van mijn zaak. Hoe kan ik dit aanpassen?

Lisa

Bij het laden van mijn WordPress pagina worden niet de juiste kleuren en afbeeldingen geladen pas als ik op refresh (vernieuwe) drukt worden ze correct zichtbaar …

Kan iemand me hierbij helpen?

Alvast bedankt!
Met vriendelijke groeten

melissa

Ik heb mijn hoofdpagina aangemaakt en online gezet. Deze is goed overgekomen alleen de tekst pakt ie niet mee. Heeft iemand hier een oplossing voor?

Jos Smits

Ik heb een aantal pagina’s om mijn website. Deze staan ook in het menu. Maar als ik de voorkant kijk en klik op het met om een pagina te laden, krijg ik elke keer de melding dat de pagina’s niet gevonden kunnen worden.

Mirjam

Ik wil het menu aanpassen. (een extra pagina erin maken) Nu zie ik dat dit kan in het kopje “weergave”. Maar deze staat helemaal niet in mijn lijst! Huh????
Ik verneem heel graag wat ik verkeerd doe!

Martijn

De veranderingen die ik bij mijn site (in WordPress geschreven) probeer door te voeren, blijft iedere keer hangen bij 76,84 procent bij het uploaden. Hoe verhelp ik dat?

Frits

In bericht staat een kadertje met daarin de volgende tekst:

Contents hide
1 share this
2 related

Geen idee wat dit is. Wat te doen?

Ada

Probleem!!!!
Ben aan he aanpassen van mijn menubalk, ws wat fout gedaan , nu is mijn menubalk verdwenen en kan ik alleen een nieuw menu maken . Hoe krijg ik mijn oude menu balk teru?

Nanette Edens

help. alle media is van mijn website verdwenen. alle portfolio en pagina’s zijn leeg en ook alle alleen sommige geschreven tekst is nog leesbaar maar verder is alle media met bijbehorende teksten weg. de hele mediabibliotheek is leeggeveegd… iemand ervaring?

dinant

Kan iemand mij helpen. Bij het laden van mijn WordPress pagina worden niet alle kleuren (achtergronden van textbox) geladen pas als je op refresh drukt worden ze zichtbaar http://www.ironweb.nl . Alvast bedankt

Floor

Hallo,
Na het updaten van verschillende plugins en WordPress zelf krijg ik ineens een apart probleem: als ik een nieuw bericht (blog) wil plaatsen, kan ik nergens de titel invullen. Waar voorheen een lege tekstregel stond, staat nu helemaal niks meer…
Enig idee waardoor dit komt en hoe ik dit op kan lossen?
Bedankt alvast!