Garantie, gemak en zekerheid voor WordPress websites

new project wordpress
Leestijd:
2 minuten
Leesniveau:
Leek
Waardering:
4
(1)

We horen het vaak: de website was hack-vrij gemaakt  door de webbouwer. Maar nu blijken we toch weer gehackt?!

De trucs van hackers gaat alle ervaring van programmeurs voorbij. Niet door gebrek aan kennis, doorzettingsvermogen of ervaring maar simpelweg omdat er duizenden trucs zijn om malware in een WordPress website te krijgen en te houden.

De blijvende strijd van een groot IT-bedrijf

Ik moet hierbij denken aan de strijd van Microsoft, er gingen miljarden om in het beschermen van Windows tegen hackers, trojans en virussen.

En is het ondertussen gelukt? Is Windows onkraakbaar, 100% veilig?

Nee, de criminelen verzinnen elke week nieuwe trucs.  Zo misleiden ze zelfs bedrijven als Norton antivirus, Kasperski en andere bedrijven die full time bezig zijn met het onderscheppen van malware, virussen en de nieuwste trucs van online criminelen.

Nu begrijp je vast hoe belangrijk het is dat je garantie hebt op de beveiliging en veiligheid van je WordPress website, er kan altijd iets gebeuren!

Of het nu gaat om een kleine website, een grote bedrijfswebsite of om een webshop.. NIEMAND zit te wachten op de nadelige effecten van hacks of op de kosten die erbij komen kijken om de hacks uit de website te halen.

WPbeveiligen = Standaard garantie & GEEN extra kosten

Met onze abonnementen geven wij standaard garantie: mocht het een hacker toch gelukt zijn om in je website te komen na alle beveiligingsmaatregelen die wij genomen hebben zullen wij de malware/hacks van de hacker ongedaan maken, de backdoors opsporen en de site intensief monitoren.
We vatten de hacker in zijn virtuele kraag!

Dit is een stuk garantie die wij zonder bijkomende kosten bieden!

Hoe nuttig was dit artikel?

Vergeet niet te delen

0
Reacties

Deel je mening of stel een vraag:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *