Een bedrijfswebsite opzetten: pagina-voor-pagina

Een bedrijfswebsite opzetten: pagina-voor-pagina
datum-geschreven 24 sep 2016

We gaan ervan uit dat je een hostingpartij hebt en WordPress geïnstalleerd hebt. Je hebt zelfs een mooi thema uitgezocht.

Maar hoe nu verder?

Wat voor informatie moet je plaatsen?

Nu komt het erop aan of je je kunt verplaatsen in je doelgroep. De potentiële klanten die je wilt vertellen wat je aanbiedt.

We zullen je op weg helpen met een basis

De pagina’s die zoal nodig zijn om je bezoekers/klanten te informeren en natuurlijk te overtuigen om je product of dienst te nemen.

  1. De homepage: je laat zien wat je te bieden hebt, wat jouw diensten zijn. Maar niet alleen wat voor diensten je aanbiedt maar ook waarom de bezoeker het bij jou moet afnemen. Wat maakt jou dienst beter dan die van een ander?
  2. Wie je bent: klanten willen graag weten wie er achter de dienst of product zit. Overtuig ze ervan dat je een expert bent in wat je doet, laat je passie zien voor wat je aanbiedt. (Wordt een expert als je het nog niet bent, mijn motto: doe iets goed of doe het niet).
  3. Diensten en producten: als je meerdere producten of diensten aanbiedt, kun je die overzichtelijk op 1 pagina laten zien. Een bezoeker wil vaak zien wat je aanbiedt, wat het kost en wat het oplevert qua resultaat.
  4. Contact: een klant wil contact met je op kunnen nemen. Dat geeft een veilig gevoel en zorgt er tevens voor dat ze je kunnen bellen als ze je product of dienst willen afnemen maar nog vragen hebben.

Tot slot:

Laat deze 4 pagina’s begrijpelijk zijn voor zowel “leken” als voor klanten die de dienst al kennen, en zorg er vanzelfsprekend voor dat je alleen informatie en statements opschrijft die je kunt nakomen.

In gouden bergen geloven de meeste klanten niet, maar ze herkennen kennis en passie wel en zo kun jij ze overtuigen. Dat is het doel van je website. Richt je bij het schrijven van de pagina’s dus op hun en niet op de punten die jij als uitvoerder of leverancier interessant vindt!

Beveilig je website

Zorg ervoor dat je WordPress site goed beveiligd is. Virussen op servers en het internet hebben de nare eigenschap om injecties te doen in je database en met name in de “post table” waar je teksten staan!

Je kunt je teksten dan zomaar kwijt zijn waarna er reclame voor in de plaats komt van een ongure internetshop.

Voor beveiliging en informatie kun je natuurlijk bij ons terecht. Op onze contactpagina kun je ons telefoonnummer vinden en ons een bericht sturen.
Wij informeren je graag over de mogelijkheden om je website veilig te stellen. Websites en beveiliging is onze passie!

 

Meer WordPress:

De meeste artikelen worden geschreven door Mathieu Scholtes, de eigenaar van WPBeveiligen. Op de hoogte blijven van het laatste WordPress nieuws? WordPress tips? WordPress aanbiedingen?
Connect dan op Linked-in!

Heb je een vraag? Tip of gedachte? Deel die!

Abonneer
Breng me op de hoogte
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties